Модели выбора кадрового обеспечения офиса в условиях нечеткой информации - Нефёдов, Л. .И.; Петренко, Ю. .А.; Кононыхин, А. .С. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2014)
У статті розроблена модель вибору кадрового забезпечення, яка дозволяє сформувати персонал офісу з урахуванням витратних критеріїв і кваліфікаційних, освітніх та психологічних якостей претендентів заданих розмито