Сравнительная характеристика технологий традиционных и гидролизованных сгущенных консервов с сахаром - Калинина, Е. .Д.; Корнилова,, О. .В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2014)
Проведено теоретичні та експерементальні дослідження для розробки нових технологій гідролізованих згущених молочних консервів з цукром. Наведено векторні схеми виробництва нових і традиційних технологій. Проведена порівняльна характеристика технологій традиційних і гідролізованих молочних згущених консервів з цукром