Методика расчета процесса сгорания в автомобильном биогазовом ДВС - Кабанов, А. Н.; Абрамчук, Ф. И.; Петров, Н. В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2013)
Представлено уточнену методику розрахунку процесу згоряння у біогазовому ДВЗ. Наведено результати розрахунку процесу згоряння з використанням одержаної методики в порівнянні з результатами експерименту