Стенд центробежной соковыжималки с автобалансиром для определения оптимальных значений параметров автобалансира - Филимонихин, Г. Б.; Гончаров, В. В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2013)
На основі відцентрової соковижималки вітчизняного виробництва створений натуральний стенд, призначений для проведення багато- и повнофакторних експериментів з метою знаходження оптимальних значень параметрів автобалансира. Запропонована методика по наладці і тестуванню стенда. Оцінюється ефективність роботи автобалансира.