Волокнисті фільтруючі матеріали в технології очистки жирів - Нетреба, А. О.; Гладкий, Ф. Ф. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2013)
В статті встановлена можливість повторного використання волокнистих фільтруючих матеріалів при виробництві олій, щодо вдосконалення процесу вінтеризації. Досліджено якість та швидкість фільтрації соняшникової олії після регенерації фільтрів Петрянова. Також визначені якісні показники олії після застосування регенерованих фільтрів