Сучасна біотехнологія м’ясних продуктів - Баль-Прилипко, Л. В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2013)
В статті проаналізовано сучасні світові тренди та тенденції м’ясопереробної індустрії, визначено основні напрями розвитку для української галузі. На базі теоретичних та прикладних досліджень сформульовано вітчизняні принципи створення біотехнологій м’ясних продуктів високої якості, наведено шляхи їх практичної реалізації.