Определение среднего электрического поля в иологическом объекте цилиндрической формы - Дубик, В. М.; Михайлова, Л. Н. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2013)
У даній статті представлені теоретичні дослідження з визначення середнього значення імпульсного електричного поля всередині комах-шкідників врожаю плодових культур, які представлені у вигляді циліндричної форми.