Модернизация линии ускоренного охлаждения в условиях мелкосортного стана 250-4 ПАО «АМКР» - Мацышин, С. О.; Гунькин, И. А.; Мамаев, А. В.; Лясов, В. Г. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2013)
В статті розглянута пропозиція по реконструкції лінії прискореного охолодження длязабезпечення гнучкого керування процесом термомеханічного зміцнення арматурного прокату.