Особенности формирования емкостей транспортных районов прибытия и отправление автомобилей для центральной части города Харькова - Колий, А. С.; Горбачев, П. Ф. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2013)
Представлена методика визначення збалансованої місткості транспортних районівцентральної частини міста по прибуттю та відправленню автомобілів за рахунок включення врозрахунки кількості автомобілів, які перебувають у русі на транспортній мережі.