Аналіз і обґрунтування ризиків інноваційної діяльності ВНЗ - Хімічева, Г. І.; Бобрусь, О. В.; Віткін, Л. М. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2013)
Стаття присвячена дослідженням щодо визначення ризиків інноваційної діяльності вищихнавчальних закладів та факторів, що їх спричиняють. В роботі обґрунтовані підходи докласифікації інноваційних ризиків ВНЗ і наведено механізми своєчасного їх усунення абопопередження, що підвищить результативність діяльності вищих навчальних закладів.