Формування моделівизначення раціональних маршрутів слідування вагонопотоків у міжнародному сполучені - Константінов, Д. В.; Іщенко, І. О.; Лаврухін, А. В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2013)
Побудований міжнародний маршрут транзитних вагонопотоків між Азією та Європою, а такожмаршрут розподілення транзитних вагонопотоків Укрзалізниці.