Моделирование экономической безопасности предприятия в условиях неопределенности исходных данных - Ревенко, Д. С.; Скачков, О. М.; Вартанян, В. М. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2013)
Розглядаються основні мови програмування, які використовуються для побудови мобільнихдодатків, аналізуються основні вимоги до побудови мобільних додатків.