Получение углеводородов С5+ по технологии аэрозольного нанокатализа в виброожиженном слое. Влияние давления. - Гликин, М. А.; Гликина, И. М.; Шершнев, С. А.; Домнин, А. О. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2013)
Розглянуто отримання вуглеводнів альтернативним синтезом Фішера-Тропша за технологієюаерозольного нанокаталіза в віброожіженном шарі під тиском. Проведено аналіз запропонованоїтехнології в порівнянні з відомими. Представлена лабораторна установка здійснення процесу.Відпрацьована методика приготування каталітичної системи. Показані попередні результатидосліджень з впливу тиску на ступінь конверсії процесу.