Експериментальні Дослідження циклофільтра в процесі вловлювання цементного пилу - Безносик, Ю. А.; Серебрянський, Д. А.; Плашихин, С. В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2010)
У статті представлені результати експериментального дослідження процесу вловлюванняцементного пилу в циклофільтрі, який призначений для комплексної очистки газів, щовідходять