Высокоскоростные массообменные колонны и газожидкостные сепараторы - Куделя, А. А. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2010)
Дано загальні характеристики високошвидкісних масообмінних колон та газорідиннихсепараторів. Приведено огляд можливих застосувань апаратів в Україну. Описані параметриелементів, використовуваних у високошвидкісних колонах і сепараторах.