Модифікування нержавіючої сталі за допомогою іонної імплантації - Ненько, М. В.; Рєзніченко, Д. О.; Гончаров, В. В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2010)
У статті проведене дослідження впливу іонної імплантації алюмінію на мікрогеометріюзразка із нержавіючої сталі.