Гармонізація стандартів поліграфічного виробництва - Гордєєв, А. С. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2010)
Визначено пріоритетні напрямки гармонізації стандартів поліграфічного виробництва.Рекомендації з методики керування якістю пробних і тиражних відбитків на основігармонізації міжнародного стандарту можна застосовувати безпосередньо для виготовленнякольоропроб і друкарських форм, зроблених з використанням технології CtP.