Методология моделирования в процессе выбора технологии восстановления деталей - Лузан, С. А. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2010)
Розроблена методологія моделювання в процесі вибору технології відновлення деталей, щомістить етапи керування якістю відновлюваних деталей при ремонті, і її структура.