Расчет снижения удерживающей способности средств обеспечения сплошности топлива при его движении вдоль поверхности раздела фаз - Давыдов, С. А. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2010)
У роботі представлена методика інженерної оцінки зниження утримуючої здатностісітчастих засобів забезпечення суцільності палива внаслідок руху палива уздовж сітчастоїповерхні, що контактує з газовою фазою