Кондуктометрия клеток животных в средах с произвольной проводимостью - Шигимага, В. А. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2010)
Запропоновано простий спосіб визначення власних електропровідних властивостей клітин тварин в середовищах з довільною провідністю. Суть способу полягає у виключенніпровідності середовища із сумарної провідності клітини та середовища.