Методологія функціонального моделювання як засіб представлення проектної документації в ІТ-аутсорсінгу - Гадецька, З. М.; Жирякова, І. А. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2010)
Стаття присвячена питанням створення проекту web-сайту компанії на основі методологіїфункціонального моделювання в нотації IDEF0. Запропонований підхід дозволитьформалізувати представлення проектної документації для замовника, який співпрацює зпрофесійною web-студією, що займається ІТ-аутсорсінгом .