Модифікація підсистем захисту інформації на основі мереж Петрі - Супруненко, О. О. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2010)
У статті розглядаються проблеми розробки підсистем захисту програмного забезпечення. Пропонується проводити моделювання, аналіз та модифікацію підсистеми захисту програми на моделі, побудованій на основі модифікацій мереж Петрі.