Моделювання етапу прицілювання процесу стрільби з короткоствольної вогнепальної зброї - Костішин, С. В.; Злепко, С. М.; Шиян, А. А. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2010)
В статті виконано аналіз етапу прицілювання процесу стрільби. На основі цього аналізу запропоновано модель етапу прицілювання на базі системи з негативним зворотнім зв‘язком і показано її місце у алгоритмі визначенні якості підготовки стрільців.