Моделирование тягового безредукторного привода на основе индукторного двигателя с аксиальным магнитным потоком - Якунин, Д. И.; Рябов, Е. С.; Зюзин, Д. Ю.; Любарский, Б. Г. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2010)
В роботі розглядається імітаційна модель тягового безредукторного приводу на основііндукторного двигуна з аксіальним магнітним потоком реалізована в середовищі візуальногопрограмування Simulink. При створенні моделі АІД використаний метод структурних схем.