Проблемы определения объектов диагностирования на транспорте - Горяинов, А. Н. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2010)
Запропонована класифікація об’єктів транспорту. Розглянуті існуючі підходи до визначенняоб’єктів діагностування з позицій економічної діагностики. Виділені основні причинитруднощів при формуванні об’єктів діагностування на транспорті