Метод ідентифікації харчових добавок (підсолоджувачів) з метою виявлення фальсифікації продукції - Микийчук, М. М.; Гриневич, Б. Ю.; Бубела, Т. З.; Столярчук, П. Г. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2010)
Показано, що найбільш ефективним для довкілля є технологічний процес перероблення та утилізації нафтопродуктів з використанням центрифуги, оброблення та утилізація донних осадів, нафтошламів