Повышение качества массивных отливок с рабочим слоем из среднехромистого чугуна типа NIHARD 4 - Власовец, В. М. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2010)
Досліджені особливості структуроутворення середньохромистого чавуну типа Nihard 4.Запропонований модифікатор Reseed® inoculant, який дозволяє забезпечити отримання однорідногорівня твердості. Для його підвищення рекомендований режим термічної обробки, який за рахунокдодаткового розпаду залишкового аустеніту збільшує твердість на 3-4 од.HS. Рекомендованазалежність, що дозволяє по Нс прогнозувати рівень твердості робочого шаруючи