Ідентифікація процесу конденсації та кристалізації компонентів природного газу - Швейкін, О. Л.; Чернов, Е. Г.; Ігуменцев, Є. О. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2010)
За результатами розрахунків можна стверджувати про принципову можливість використання зазначеного методу для ідентифікації процесу конденсації компонентів природного газу.