Участь громадськості в управлінні розвитком освіти - Лисовая, Н. .И. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2010)
У статті розглядаються сутність поняття «громадськість», принципи взаємодії загальноосвітньо-го навчального закладу з громадськістю. На прикладі досвіду роботи О. В. Сухомлинського, ди-ректора Павлиської школи Кіровоградської області, та О. А. Захаренка, директора Сахнівськоїшколи Черкаської області, висвітлено форми та методи співпраці з батьками, громадськістю сіл.