Контроль твердості питної води за електричними параметрами - Походило, Є. В.; Мартинович, Н. В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2010)
Запропоновано твердість питної води контролювати за електричними параметрами. Наведено графічні результати досліджень.