Влияние материала деталей на прочность соединений с натягом, собранными тепловым методом с различными покрытиями - Святуха, А. А. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2010)
У роботі розглядається вплив матеріалу деталей з’єднань з натягом, які зібрані тепловимметодом з різними покриттями на їх міцність і якість. Зокрема проведені дослідженнянерухомих з’єднань, у яких вал виготовлений із сталі, а втулка із чавуну. В результатідосліджень даються рекомендації щодо оптимального виду покриттів, які забезпечуютьвідповідну міцність і якість таких з’єднань.