Концептуальные подходы в управлении организационными изменениями на предприятии - Стелюк, Б. Б. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2010)
Досліджена проблема забезпечення ринкового успіху підприємства шляхом поліпшенняреалізації проектів організаційного розвитку. Сформульовані ключові чинники успіхупромислового підприємства і відповідна концепція його діяльності. Розроблена методико-інструментальна основа розвитку організації і запропонована структурна схема вдосконаленняуправління її розвитком.