Формування структури середньозернистого твердого сплаву ВК11 за температури існування рідкої фази - Юрчук, Микола Олександрович; Діордіца, Ірина Миколаївна (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
В статті описуються особливості формування структури твердого сплаву ВК11 за температури існування рідкої фази, сформульовані основні принципи отримання в серійних умовах двофазних твердих сплавів групи ВК з оптимальною структурою