Дослідження впливу електрокінетичного потенціалу частинок на процеси електроокислення - Березуцкий, В. В.; Березуцкая, Н. Л. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
У статті розглянуті питання визначення електрокінетичного поверхневого заряду частинок, які необхідно враховувати при розрахунку процесів і устаткування електроокислення бактерій у виробничих водних емульсіях. На підставі виконаних розрахунків, запропоновані підходи до конструювання електроокислювальних пристроїв