Двосекційний біореактор з омиваним шаром для біологічної детоксикації метану і супутніх йому речовин (H2S, SO2 та HN3) в газоподібних викидах з каналізаційних мереж м. Харкова та його експлуатація - Юрченко, В. А.; Бахарева, А. Ю. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
Розроблено технологічну пропозицію з біотехнологічної детоксикації метану в газоподібних викидах з каналізаційних мереж у біореакторі з шаром, що омивається