Метод БЧВ сигналів для інформаційно-вимірювальних систем метрополітену - Подорожняк, Андрій Олексійович; Корнєва, Марія Олександрівна (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
В статті досліджено та обґрунтовано застосування модифікованого методу залежного рахунку при багатоканальних вимірюваннях частотних імпульсних сигналів. Отримані результати можуть бути використані при вимірюваннях в метрополітені