Аналіз можливостей моніторингу життєвого циклу РЕЗ в рамках CALS-систем - Андрусевич, Анатолий Александрович; Сотник, Светлана Викторовна (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
У даній роботі розглядається процес моніторингу життєвого циклу виробів радіоелектронної апаратури. Проаналізовані сучасний стан, проблеми, функціональні завдання моніторингу і вимоги CALS-технологій