Використання поліпшувачів для регулювання якості хлібобулочних виробів - Сафонова, Ольга Миколаївна; Гавриш, Тетяна Володимирівна (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
Показано можливість поліпшення формостійкості хлібобулочних виробів зі слабкого пшеничного борошна за додавання поліпшуючих добавок. Рекомендовано раціональні концентрації поліпшуючих добавок. Розглянуто питання використання поліпшувачів у технології хлібобулочних виробів за будь-яким способом тістоприготування