Обґрунтування способу введення концентратів тваринних білків до складу борошняних сумішей - Сафонова, Ольга Миколаївна; Теймурова, Анжеліка Тагирівна; Дугіна, Катерина Валентинівна; Головко, Ірина Олександрівна (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
В статті розглянуто актуальність використання тваринних білків в продуктах переробки зерна. Досліджено оптичні властивості та стійкість розчинів концентратів тваринних білків. Обґрунтовано спосіб введення добавок в сухому вигляді