Апробація на національному рівні алгоритму відбору інвестиційних проектів в портфель - Ванюшкин, А. С. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
У статті проведено апробацію на національному рівні України авторського алгоритму відбору інвестиційних проектів у їх портфель, уточнено специфічні моменти методики на різних етапах відбору, в т.ч. состав відповідних показників