Перевірка адекватності моделі системи збору вторинних гідроенергетичних ресурсів промислових підприємств - Качан, Юрій Григорович; Коваленко, Віктор Леонідович; Лохматов, Анатолій Григорович (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
У статті поставлена задача перевірки адекватності розробленої математичної моделі системи збору вторинних гідроенергетичних ресурсів на прикладі промислових підприємств металургійного профілю