Визначення товщини і густини зрошення плівки, яка стікає під дією гравітаційних сил, на конічних поверхнях - Пархомчук, Володимир Анатолійович; Яхно, Богдан Олегович (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
Розглянуто стенд для вивчення течії рідинної плівки по профільованим поверхням. Представлені профільовані конічні поверхні, по яким стікає рідинна плівка