Розробка методики впровадження різних профілів в якості складових елементів несучих систем вантажних вагонів - Фомін, Олексій Вікторович (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
В статті представлені особливості та результати запропонованої методики впровадження різноманітних профілів в якості складових елементів модулів рами та кузова вантажних вагонів