Віктимна поведінка постраждалих при ДТП - Степанов, Алексей Викторович (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
У статті розглянуті аспекти віктимної поведінки потерпілих при дорожньо-транспортних пригодах