Про зміну функціонального стану водія-меланхоліка в транспортному заторі - Гюлев, Низами Уруджевич; Доля, Виктор Константинович; Крамарова, Марина Ивановна (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
Наведено фактори, що впливають на функціональний стан водія. Представлена регресійна модель впливу транспортного затору на функціональний стан водія-меланхоліка