Регулювання кутової швидкості електропривода вибростанка - Журавлева, Л. А.; Яковенко, В. В.; Дзей, С. Е. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2011)
Розглянуто питання регулювання циркуляційного руху робочого середовища шляхом регулювання кутової швидкості електроприводу верстата