Експериментальне дослідження роботи насоса з відцентрово-вихровою ступенню - Колісніченко, Е. В.; Найда, М. В.; Хованський, С. О. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2011)
Надані результати дослідження роботи насоса з високонапірною відцентрово-вихровою ступенню. Представлено основні переваги та недоліки вказаного насоса. Зроблені висновки стосовно областей його застосування