Дослідження впливу норми внесення кориці на органолептичні показники якості напоїв бродіння спеціального типу

Автор(и)

  • О. О. Варанкіна
  • М. Л. Тонюк
  • А. Н. Косс

Анотація

Досліджено технологію високогустинного пивоваріння. Встановлено вплив вмісту сухих речовин в початковому суслі та норми задачі кориці на органолептичні показники напою бродіння.

##submission.downloads##

Як цитувати

Варанкіна, О. О., Тонюк, М. Л., & Косс, А. Н. (2014). Дослідження впливу норми внесення кориці на органолептичні показники якості напоїв бродіння спеціального типу. Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 1(7), 181–184. вилучено із http://vestnik2079-5459.khpi.edu.ua/article/view/46359

Номер

Розділ

Технології та обладнання харчових виробництв