Дослідження впливу норми внесення кориці на органолептичні показники якості напоїв бродіння спеціального типу
Анотація
Досліджено технологію високогустинного пивоваріння. Встановлено вплив вмісту сухих речовин в початковому суслі та норми задачі кориці на органолептичні показники напою бродіння.##submission.downloads##
Як цитувати
Варанкіна, О. О., Тонюк, М. Л., & Косс, А. Н. (2014). Дослідження впливу норми внесення кориці на органолептичні показники якості напоїв бродіння спеціального типу. Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 1(7), 181–184. вилучено із http://vestnik2079-5459.khpi.edu.ua/article/view/46359
Номер
Розділ
Технології та обладнання харчових виробництв
Ліцензія
Журнал публікує статті згідно з ліцензією Creative Commons Attribution International CC-BY.