Щодо амідування кукурудзяної олії
Анотація
Исследовано реакцию амидирования кукурузного масла диэтаноламином при температурах 433 – 473 К и мольных отношениях 1 : 1, 1 : 2, 1 : 3. Методом тонкослойной хроматографии установлен компонентный состав реакционной смеси. По уравнениям материального баланса рассчитаны изменения содержания компонентов реакционной массы##submission.downloads##
Як цитувати
Матвєєва, Т. В., Мельник, А. П., & Григорова, Г. В. (2011). Щодо амідування кукурудзяної олії. Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 1(58), 44–48. вилучено із http://vestnik2079-5459.khpi.edu.ua/article/view/46188
Номер
Розділ
Технології органічних і неорганічних речовин та екологія
Ліцензія
Журнал публікує статті згідно з ліцензією Creative Commons Attribution International CC-BY.