Механізм та кінетика екстрагування олії замаранту в умовах нерухомого шару

Автор(и)

  • Р. В. Стадник
  • Є. М. Семенишин

Анотація

Розглянуто кінетику екстрагування олії з подрібненого насіння амаранту гібриду в умовах нерухомого шару. В основу такої моделі положено рівняння (1) кінетики екстрагування цільового компонента з пористих структур. Визначено час повного вилучення цільових компонентів, а також коефіцієнт стислої дифузії. Показано, що експериментальні дані задовільно узгоджуються з теоретичними уявленнями

##submission.downloads##

Як цитувати

Стадник, Р. В., & Семенишин, Є. М. (2011). Механізм та кінетика екстрагування олії замаранту в умовах нерухомого шару. Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 1(58), 51–55. вилучено із http://vestnik2079-5459.khpi.edu.ua/article/view/46190

Номер

Розділ

Технології органічних і неорганічних речовин та екологія