Механізм та кінетика екстрагування олії замаранту в умовах нерухомого шару
Анотація
Розглянуто кінетику екстрагування олії з подрібненого насіння амаранту гібриду в умовах нерухомого шару. В основу такої моделі положено рівняння (1) кінетики екстрагування цільового компонента з пористих структур. Визначено час повного вилучення цільових компонентів, а також коефіцієнт стислої дифузії. Показано, що експериментальні дані задовільно узгоджуються з теоретичними уявленнями##submission.downloads##
Як цитувати
Стадник, Р. В., & Семенишин, Є. М. (2011). Механізм та кінетика екстрагування олії замаранту в умовах нерухомого шару. Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 1(58), 51–55. вилучено із http://vestnik2079-5459.khpi.edu.ua/article/view/46190
Номер
Розділ
Технології органічних і неорганічних речовин та екологія
Ліцензія
Журнал публікує статті згідно з ліцензією Creative Commons Attribution International CC-BY.